Tips & how create this look by Ilja Susanne Guepin

Elze-Mieke Tijl. by Ron de Wildt, make-up Ilja Susanne Guepin

Hoe creëer je deze sexy  “Xx..Easter Bunny”  look?

FullSizeRender

Ilja speaks…..

We starten uiteraard met een perfect gereinigde huid. Reinigen doe ik deze keer met de Purifying cleansing oil van Laura Mercier.

De verzorging bestaat uit de oogcrème van de Hydralife lijn van Dior en uiteraard gebruik ik voor de rest van het gezicht de Embryolisse crème.

Na de verzorging breng ik de primer protect van Laura Mercier aan, deze zorgt voor extra hydratatie en vormt een barrière tussen de huid en de foundation waardoor de hele basis langer blijft zitten.

De basis, Armani Luminous Silk foundation shade 3.5, breng ik aan met een vochtige beautyblender spons. Om op een aantal plekjes in het gezicht wat extra dekking te geven gebruik ik een klein beetje concealer, Star concealer Dior shade 2 &1.  Ook onder de ogen breng ik deze concealer aan in de vorm van een V. Met de beautyblender spons zorg ik ervoor dat alles mooi in elkaar overloopt.

Op het jukbeen, onder het wenkbrauwbot en op de neusbrug breng ik de Mary-Lou Manizer highlighter balm aan. Onder het jukbeen en in de haargrengs gebruik ik de shapepoeder  in de kleur Taupe van Mac.

De wenkbrauwen zet ik aan met behulp van een klein schuin kwastje van Make-up For Ever en een wenkbrauwpoeder van Make-up Store. De haartjes zet ik vast met de wenkbrauwgel van de Hema.

Op de oogleden gebruik ik mijn favoriete primer van Mac, Paintpot in soft ochre,  deze zorgt voor een mooi egaal ooglid en uiteraard zorgt deze primer ervoor dat je oogmake-up heel de dag/avond op zijn plek zit.

Voor de ogen gebruik ik het Naked 1 pallet van Urban Decay ( Half Baked, over het bewegend ooglid en Sin in het ooghoekje voor een extra sprankelende oogopslag)

Tegen de wimperrand trek ik een lijntje met het donkerbruine oogpotlood van Mac in de kleur Coffee. Ook de onderkant van het oog krijgt een lijntje (2/3e, dus niet tot in de ooghoek doortrekken).

Ik breng flink wat mascara, Chanel le Volume, aan, aan de boven- en onderkant en voor een wat meer intense look lijm ik een aantal wimperplukjes aan de buitenkant van het oog.

Voor de lippen gebruik ik Black Cherry en Sociate lipgloss van Anastasia, om de liplijn mooi strak te krijgen omlijn ik deze met wat concealer.

With love,

Ilja

Wil je ook zo’n classy look voordat je bijvoorbeeld gaat stappen, maar zie je het niet zitten om dit zelf te doen? Maak dan een afspraak bij Ilja dan laat zij je persoonlijk zien hoe het moet en heb jij op die betreffende dag deze perfecte flawless look!  Iljavisagie@gmail.com

Profile photo by Ron de Wildt

Photo’s in description Pinterest

Geef een reactie